Російський кінематограф в особі режисера Михайла Местецького випустив черговий комедійний шедевр. В прокаті вийшла стрічка "Тряпичный союз", а один з кадрів цього фільму став інтернет-хітом.

За сценарієм, головний герой фільму працював у рекламного агентстві з досить незвичною маркетинговою стратегією. Ваня був ходячою рекламою похоронного бюро. Він ходив містом у костюмі надгробного пам'ятника.

Фотознімок перепостили в інтернеті більше 70 разів, при чому тільки двоє користувачів дивилися фільм, інші прийняли кадр із фільму серйозно - мовляв, чого тільки цинічні рекламісти не придумають, і почали скаржитися на бездуховність сучасного суспільства.

"Творці цього сендвіча мають інфернальні почуттям чорного гумору. Хлопчику так і хочеться сказати: "Бідний Йорик!", "Перемогти це неможливо", "Який жах", "Бубка Гроб" та "Генії реклами" - такі коментарі залишили користувачі соцмереж.

"Замислюючись про пам'ятник з огорожею, подумай про те де ти будеш", - написав на сторінці у Facebook Стас Подлипский, легендарный одесский рок-музыкант.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

І навіть навчений досвідом московський поет Лев Рубінштейн купився і відреагував таким коротким постом: "Доброго ранку, миле місто!"

Читайте також: В Україну їде переможець Євробачення група Lordi (відео)

Зазначимо, що фільм отримав ще відносно непогані оцінки на сервісі "Кинопоиск". Середній бал 6,036 - проголосували близько двох тисяч користувачів.