На львівському стадіоні "Юність" відбувся товариський матч з американського футболу між десантниками армії США та львівською командою "Леви". Така гра відбулася вперше в історії України.

Американську команду сформували з військових 173-ї повітряно-десантної бригади армії США. Зараз вони проводять спільні навчання з бойовими підрозділами Нацгвардії України у Львівській області на Яворівському полігоні.

Зустріч розпочалася із виконання гімнів України та США. Під час звучання українського - американські військові тримали руку на серці.

Читайте також: Бразилець Тайсон готовий поміняти паспорт і виступати за українську збірну

Товариський матч відбувся в форматі безконтактної версії американського футболу – так званого "флаг-футболу". Цей спосіб передбачає більше передач м'яча, а отже менше травм, при цьому спортсмени не використовують захисного одягу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Гра завершилась перемогою американських військових.