Кубок України з бодібілдингу, фітнесу та атлетизму UBPF 2015 пройшов у Києві 23 травня 2015.

"Журі оцінює, наскільки виражені м'язи, виведена зайва рідина з організму, як оконтурене тіло", - розповів "Знай" колишній організатор кубків України та світу із бодібілдингу та фітнесу Андрій.

За його словами, змагатись за Кубок можуть всі бажаючі спортсмени - і чоловіки, і жінки. Головне для участі - мати відповідну підготовку і встигнути зареєструватися згідно з регламентом WBPF 2015.

Читайте також: Американські військові зіграли у футбол з українцями у Львові

Він розповів, що спочатку спортсмени нарощують м'язову масу - для цього починають тренування із невеликої кількості підходів, але з великою вагою. Наступний крок - виведення зайвої рідини з організму. Тут використовують меншу вагу та збільшують кількість вправ.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Бодібілдинг - задоволення не з дешевих. Досить дорого коштують і відвідини зали, і індивідуальні послуги досвідченого тренера. Також спортсмени купують спеціальне харчування на основі білків і амінокислот. Під час участі у конкурсах використовують блискучий гримаж та автозасмагу для кращої демонстрації своїх результатів", - додав він.

Для прикладу, 1 баночка такого гриму коштує приблизно 100 доларів. На один чемпіонат спортсмен повністю використовує щонайменше дві упаковки.