На Харківщині чоловік кинув гранату у машину з людьми. Виявилось, що він був учасником АТО, звідки і привіз боєприпаси. Граната не спрацювала і пасажири автомобіля не постраждали.

Про це повідомляє МВС у Харківській області.

У міськвідділ надійшла заява від 25-річної місцевої мешканки про те, що в автомобіль, в якому перебувала вона разом зі своїм чоловіком і знайомим, невідомий через відкрите скло закинув гранату РГД-5 і зник з місця злочину.

Читайте також: Боєць АТО зберігав удома склад зброї

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В результаті розслідування, працівники міліції викрили у скоєнні злочину 43-річного чоловіка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під час обшуку житла зловмисника виявили та вилучили ще одну гранату РГД-5. Також з'ясували, звідки він привіз боєприпаси.

Підозрюваного затримали, наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання Куп'янського МВ.

Нагадаємо, 21 травня на столичному залізничному вокзалі вилучили боєприпаси, привезені із зони бойових дій.

Під час огляду дорожніх сумкок серед особистих речей двох чоловіків у камуфляжній формі виявили тротилову шашку з пластидом і електродетонатором, по одній гранаті РГД-5 і Ф1 з обпікаючими пристроями, п'ять сигнальних ракет, 79 патронів калібру 7,62 та 35 штук - калібру 5,45, а також мисливський ніж.