Готель у Новій Зеландії втомився від велосипедистів в обтягуючих лайкрових шортах та заборонив їм так з'являтися на їх території. Про це пише Знай, з посиланням на Mashable.

Готель "Plough" в сільському містечку Ранджиора, поставив знак, який попереджує, що тим велосипедистам, які носите дуже щільні синтетичні велосипедні шорти, в'їзд заборонений.

"Ми не маємо нічого проти велосипеду, це чудовий вид транспорту. Але краще б, ці лійкрові шорти ніколи не винайшли", - пишуть власники закладу. "В'їзд в лайкових шортах заборонений", - гласить знак.

Читайте також: У Новій Зеландії гостра нестача марихуани

"Я не проти лайкри в загальному, я просто проти таких шортів. Багато з наших клієнтів - це літні люди, або пари з дітьми, і їм не потрібно бачити всі деталі чиєїсь фізіології та будови тіла",- сказав власник готелі Майк Сондерс. Це єдиний вид одягу, який Сондерс хоче заборонити, та вважає, що місцеві мешканці оцінять його ініціативу. Колишній співробітник Сондерс, Шівон Толхерст, висловила свою підтримку цій забороні. Вона заявила, що від велосипедистів в такому одязі ще й погано пахне і вони псують меблі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще