Для тих, хто шукає любовних пригод "на стороні", незабаром відкриють приватний острів, який призначений виключно для зрад. Там будуть передбачені всі необхідні запобіжні заходи, навіть підроблені офіси, щоб можна було робити вигляд, що ви перебуваєте у відрядженні.

glunews поділилися такою інформацією. Сайт знайомств Illicit Encounters заявив, що має намір для своїх користувачів придбати цілий острів для зрад.

Це буде секретне місце для невірних чоловіків. На острові побудують індивідуальне приміщення, SPA-центри, столові, тенісний корт і лабораторію, де кожному клієнту зроблять перевірку на наявність статевих інфекцій.

Очікується, що цей курорт відкриється в 2017 році. Тиждень перебування на ньому складе 5000-15000 фунтів стерлінгів з людини. На острів можна потрапити без вказівки паспортних даних в квитку.

Читайте також: Інтимні стосунки запобігають інфаркту

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Приватний острів такого роду буде першим у світі. Там люди не будуть хвилюватися, що їх зради розсекретять. Все, що відбудеться на острові, там і залишиться.