Адвокат української військовослужбовця Надії Савченко розповів про можливий обмін на російських громадян, які затримані в Україні. Він зазначив, що такий обмін можливий тільки на російських ГРУшників. Правозахисник посилається на свої джерела, які підтверджують, що в Кремлі не розглядають інші варіанти обміну.

Адвокат уточнює, що обмін Савченко також залежить від того, який вирок оголосять Олександру Александрову та Євгену Ерофееву, який оголосять 8 квітня, а також від того, чи будуть вони подавати апеляцію на рішення суду.

"Є Сенцов, Солошенко, Кольченко та багато інших, але для їх обміну в Україні є інші кандидатури, які поки широко публічно не обговорюються", - розповів Новиков в ефірі Громадське.ТВ.

Новіков прокоментував повідомлення від іншого адвоката Марка Фейгіна, який заявив, що обмін малоймовірний, і повідомив, що в цьому багато нюансів. Адвокат повідомив, що якщо ГРУшники і повернуться в Росію, то тільки в процесі обміну на Савченко.

Читайте також: Савченко постійно кидає в жар - Новіков

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Новіков повідомляв, що можливі три варіанти повернення Савченко в Україну. Перший - це помилування з боку президента РФ Володимира Путіна, другий полягає в обміні на російських ГРУшників, третій - російська влада відпустить Савченко відбувати покарання в Україну.