У Виборзькому музеї-заповіднику відкрилась цікава вакансія. До "камери тортур" у цьому місці потрібен кат, який буде розважати гостей.

Інформація про пошук співробітника з'явилась на сторінці музею у Facebook. Роботодавці повідомили, що у травні на території заповідника розпочне роботу "кімната тортур", і для роботи в ній потрібен доглядач.

"Майбутній доглядач виставки повинен не тільки любити свою справу, а й бути психологічно стійким до стресу. Робота передбачає щоденне спілкування з відвідувачами виставки", - текст вакансії.

У повідомленні не розписані усі обов'язки нового співробітника, але, дивлячись на фото, можна припустити, що робота у людини буде вкрай цікавою. Вимогы до кандидата є доволі простими. Що б стати "катом", необхідно бути повнолітнім, акуратним, терплячим, ввічливим та мати почуття гумору.

Крім того, музей буде радий взяти на роботу студента. Великим плюсом стане знання англійської мови. Мабуть адміністрація сподівається, що тортури будуть популярними серед іноземних туристів. Робота, до речі, відповідає усім нормам законодавства РФ.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Читайте також: 7 найбезглуздіших вакансій в Україні (фото)

Нещодавно "Знай" писав про дивні вакансії на ринку праці в Україні. У Києві шукають секретарку для священника, а у Криму пропонують працювати помічником директора за м'ясо.