Не встиг новообраний Кабінет міністрів на чолі з Володимиром Гройсманом приступити до своїх прямих обов'язків, як уже хоче збільшення виділених коштів для утримання своїх працівників.

Так уряд доручив Міністерству фінансів під час підготовки пропозицій про внесення змін до державного бюджету України на 2016 рік передбачити збільшення асигнувань на утримання працівників Секретаріату уряду виходячи із затвердженої граничної чисельності. Про це свідчить постанова №295 від 18 квітня 2016 року, яка опублікована на сайті уряду.

Документом Кабмін створив служби двох віце-прем'єр-міністрів, службу віце-прем'єр-міністра з питань медичної європейської та євроатлантичної інтеграції і ліквідувало одну. Також Кабмін встановив, що Прем'єр-міністр, Перший віце-прем'єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі, Віце-прем'єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції , віце-прем'єр-міністры України, Міністр Кабінету Міністрів можуть мати радників на громадських засадах.

Читайте також: 300 тис. пенсіонерів Донбасу отримають пенсії тільки після виконання Мінських домовленостей

Виходячи з цього, на утримання усіх перерахованих міністрів та їх радників новому Кабміну потрібні додаткові кошти з Державної казни.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що новий Кабінет міністрів Володимира Гройсмана було затверджено 14 квітня 2016 року. На сьогодні не обрано лише Міністра охорони здоров'я.