Співачка Настя Каменських - учасниця гурту "Потап і Настя," потішила своїх прихильників не тільки новою світлиною, а й поділилась зі своїми читачами в instagram секретом своєї дієти.

"Ви ж пам'ятаєте, головне за часом харчуватися. У судочку в мене 2 відварених яйця (два білка, 1 жовток не вживайте) і салат 150-200 гр. Це мій другий прийом їжі. О 8 ранку була каша кукурудзяна", - розповіла Настя.

Співачка обрала для боротьби із зайвими кілограмами найбільш популярну дієту - дробове харчування, також відоме під назвою грейзінг (від англійського терміна grazing - пастися). Вона їсть маленькими порціями, але суворо по годинам.

Також Настя вирішила поділитись із прихильниками параметрами своєї фігури.
"Вже протягом року займаюся спортом. Я дуже багато працювала над собою. Був період, коли ми щільно гастролювали і можливості дотримуватися правильно режиму не було. Тому у мене так і не вийшло досягти ідеальної форми. І я вирішила показати вам свої параметри, тим самим заманивши себе у пастку - "пообіцяла - зроби". На фотографії мої параметри на даний момент", - пише Настя в instagram.

Настя Каменських уже протягом тривалого часу бореться з зайвою вагою та намагається стати володаркою ідеальних форм.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Гвен Стефані похвалилася обкладинкою нового синглу (фото)

"Тільки зараз, у 27 років, я прийшла до того, щоб худнути не для здобуття стрункої фігури, а для здоров'я і в задоволення, і поступово. Не можна після декількох років неконтрольованої обжерливості - а поїсти я любила - за тиждень стати стрункою ланню. Знадобляться місяці! І не можна стимулювати себе ненавистю до власного тіла. Тому що тоді скривджене тіло починає мстити, вимагаючи чогось смачненького і солоденького", - коментує Настя своє бажання схуднути.