Адміністратори Facebook видалили спільноту "УКРОП — УКРаїнський Опір". Вони пояснили, що причиною стало фото на підтримку кримських татар. У цей момент в групі було понад 25 тисяч підписників.

Наразі в українському сегменті соціальної мережі відбувається збір скарг для розблокування спільноти.

Нагадаємо, що українці масово звернулися до засновника мережі американця Марка Цукерберга з проханням створити офіс компанії в країні, оскільки український сегмент мережі модерують з Москви.

Матеріал по темі: Цукерберг відповів Порошенку на питання щодо Facebook

Цю пропозицію підтримав президент Петро Порошенко. У свою чергу засновник Facebook розповів, що особисто переглянув записи українських користувачів і зазначив, що вони сприяють розпалюванні міжнаціональної ненависті.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У відповідь на це громадяни України чекають від засновника соціальної мережі пояснень і вибачень у зв'язку з відмовою у розгляді скарг. У мережі створили спеціальну групу Facebook 2 Days Warning Boycott, в якій закликали протягом двох днів припинити активність в мережі.