Сергій Лещенко повідомив, що боротьба за Генеральну прокуратуру перейшла у завершальну фазу, виступивши проти Горбатюка, який розслідував справи Майдану та корупцію в оточенні Віктора Януковича. Про це Лещенко написав на своїй сторінців Facebook.

"Боротьба за Генпрокуратуру переходить у завершальну фазу. Залишки команди Шокіна пішли війною на управління Горбатюка, яке розслідує злочини на Майдані. Але, окрім цього, в управлінні Горбатюка - і це все пояснює - злочини оточення Януковича, яке перебуває під санкціями Євросоюзу. До Горбатюка регулярно приходили з рекомендаціями Банкової не бути надто активними у справах Кліменка, викрадення Януковичем земель в Сухолуччі, Іванющенка.

Атаку на Горбатюка організував заступник генпрокурора Столярчук, який також є куратором спеціального департаменту Кононенка-Грановського, який займається справами Каська, Сакварелідзе та Центру протидії корупції.", - повідомив Лещенко.

Читати також: Справу по Майдану спеціально гальмують - Лещенко

Нагадаємо, Народний фронт повідомив, що не голосуватиме за Юрія Луценка на посту Генерального прокурора доти, доки партія не отримає свого заступника в ГПУ.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще