Рекламний щит, який приваблює і вбиває москітів був розроблений одним маркетинговим агентством в Бразилії. Про це пише "Знай.ua", з посиланням на ВВС.

Білборд випускає суміш розчину молочної кислоти, який імітує запах людського поту, і вуглекислий газ, схожий на людське диханне. Це приваблює комарів, які переносять небезпечний вірус Зіка.

Його винахідники виготовляють рекламні панелі безкоштовно, і спонукають людей по всьому світу підтримати їх виробництво, аби спільними зусиллями перемогти розповсюдження вірусу.

Читайте також: Вірусом Зіка заразились 69 тисяч бразильців

Конструкція виготовлена таким чином, що комарі потрапляють у неї, як у пастку, не можуть вибратися назад та гинуть.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Проте, деякі експерти попереджають, що такі споруди можуть нести й загрозу, адже вони приваблюють переносників хвороби в місця великого скупчення людей.