Іспанська діаспора допомагає воїнам з зони АТО пройти психологічну реабілітацію та повернутись до нормального життя. Вони запрошують ветеранів бойових дій до себе на реабілітацію, повністю беручи всі затрати на себе. Та пакують посилки з ліками на 300 тис. гривень бійцям, які воюють за єдину та незалежну Україну з проросійськими найманцями.

Діаспора з Малаги підтримує українських військових від початку бойових дій на сході. А цієї весни вирішили запросити демобілізованих бійців на відпочинок. Шестеро хлопців зі Львова побували в Іспанії, а відправляючи хлопців додому, зібрали ще й посилку на фронт. Тут і дороге медичне харчування, протизапальні препарати, антибіотики, антидеприсанти та інші такі необхідні ліки.

Читайте також: "Азов" воює зі співачками замість АТО

Один з найяскравіших спогадів з їхнього відпочинку, розповідають вояки, коли на найвищій точці провінції Малага, що в Іспанії, підняли український прапор та виконали гімн. Вже 13 років тамтешня діаспора проводить таку церемонію на День незалежності України.

Восени іспанська діаспора планує запросити до себе вже наступних бійців.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще