Головний борець з наркоманією Ілля Ківа розповів, що користувався послугами повій, однак зараз він настільки зайнятий, що не має часу відвідувати "жриць кохання". Про це пише видання Strana.ua.

"Ну, раніше споживав. Зараз, на жаль, ні. Я б може і користувався послугами повій, але часу немає з цією роботою. Кожен день думаєш: зараз приїду додому, перевдягнуся і поїду кудись, відпочину. А потім думаєш: ні, завтра. Ну коли ж це завтра вже наступить?", - повідомив Ківа.

Також Ківа озвучив і розцінки, які сьогодні беруть за свої послуги столичні повії. Так, приміром, дорога повія заробляє щонайменше $1 тис. за ніч, а в місяць її заробіток становить до $20 тис.

Читати також: Кримінальні авторитети Донбасу переїхали в Київ

Нагадаємо, за словами Ківи, зараз в столиці діє щонайменше 20 нелегальних казино і їх діяльність "кришується" СБУ та міліція.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще