Сьогодні до сесійної зали Верховної Ради з'явилися лише 294 депутати з 450 обраних. Про це на своїй сторінці у twitter написав депутат Борислав Береза.

"Зареєстровано в залі 294 депутати. Це все, що треба знати про точність реєстрації в ВР і наскільки вона правдива", - повідомив Береза.

Верховна Рада напівпорожня, а значить голосувати за нові закони та за доповнення законопроєктів просто нікому.

Нагадаємо, що жодного впливу на депутатів, які не відвідують засідання парламенту немає. Народні обранці відвідують своє місце роботи лише по бажанню. Про це раніше заявляв прем'єр - міністр Володимир Гройсман.

"Я можу тільки просити керівника фракції звернути увагу на депутата, щоб він приходив до себе на роботу, за яку він отримує, може, невелику, але заробітну плату. Але головне не це, найголовніше - що він отримав довіру людини", - пояснив Гройсман.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Прикордонники перехопили контрабанду в "ЛНР" на третину мільйона

Також за його словами, за кілька днів робота у Верховній Раді налагодиться і депутати почнуть в повному обсязі виконувати свої обов'язки. Але поки що цього не сталось. Висновок один: Нардепам немає діла до проблем українців.