В ніч із 25 на 26 травня, терористи обстріляли українські позиції на всіх напрямках із забороненої Мінськими угодами зброї.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

"На Донецькому – злочинці з мінометів, артилерії, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Опитному, Піскам, Красногорівці, Новомихайлівці, Водяному, Авдіївці та шахті Бутовка", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Вбивця з трьома заручниками вимагає коридору в зону АТО

Вночі сепаратисти двічі обстріляли Петрівське, використовуючи реактивні системи залпового вогню.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На Луганському напрямку із озброєння танку тричі обстрілювали Сизе. З гранатометів, мінометів, зенітних установок та кулеметів злочинці вели вогонь по Жовтому, Щастю, Старому Айдару.

На Артемівському – з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї бойовики стріляли по Кіровому. А на Маріупольському - по Широкиному та Мирному.

"Безпілотні літальні апарати тричі помічено в районі все того ж Широкиного та Мангуша", - підсумував речник АТО Леонід Матюхін.