23 та 24 квітня в столиці тимчасово змінять роботу автобусів маршруту №№62, 114, 115. Про це повідомило на офіційному сайті Комунальне підприємство "Київпастранс".

У зв'язку з проведенням на Контрактовій площі фестивалю "У пошуках made in Ukraine", в роботу громадського транспорту внесуть певні зміни.

Рух автобусів № 62 організують від Ботанічного саду до вулиці Сагайдачного по діючій схемі. Далі: вулиця Сагайдачного - Контрактова площа - вулиця Костянтинівська – Контрактова площа (на подовженні вулиці Сковороди) – Контрактова площа (діюча кінцева зупинка) – Контрактова площа (на подовженні вулиці Сковороди) – вулиця Костянтинівська – Контрактова площа – вулиця Сагайдачного та далі за діючим маршрутом.

Рух автобусів №114 організують від вулиці Милославська до Контрактової площі за діючим маршрутом, далі Контрактова площа (на подовженні вулиці Сковороди) – вулиця Костянтинівська – Контрактова площа – вулиця Сагайдачного та далі за діючим маршрутом.

Читайте також: У київських маршрутках стали частіше красти

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Рух автобусів маршруту №115 організують від Контрактової площі в напрямку Дарницького вокзалу по трасі: Контрактова площа – Контрактова площа (на подовженні вулиці Сковороди) – вулиця Костянтинівська – Контрактова площа – вулиця Сагайдачного та далі за існуючим маршрутом.