Легендарний італійський футболіст, а нині тренер, Дженнаро Гаттузо, може очолити збірну Казахстану. Тамтешня федерація футболу вийшла на контакт зі спеціалістом і чекає на його рішення.

За інформацією La Gazzetta dello Sport, інформацію про переговори із Гаттузо надав анонімний футбольний чиновник Казахстану. Футбольний рівень цієї країни, попри присутність грошей, залишає бажати кращого, а зірковий італієць, на думку казахів, здатен зробити з гравців зірок.

"Гаттузо - боєць, який нам потрібен. Він здатен долати труднощі, і може стати нашим лідером. Дженнаро мешкатиме у нашій країні довгий час, щоб познайомитись з корінням нашого футболу та клубами", - цитує джерело видання.

Читайте також: Влітку "Барселона" продасть Неймара через фінансові проблеми

Наразі Гаттузо очолює італійський клуб "Піза". У третій за силою лізі він йде на другому місці, і має перейти до другого дивізіону по закінченню сезону. Однак тренера дискваліфікували до кінця сезону за неадекватну поведінку. Він ображає арбітрів матчу та лупить свого помічника, адже є надто емоційним.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще