Запланований візит президента Білорусі Олександра Лукашенка до Пакистану переноситься на два дні через смерть його матері.

Про це повідомляє "Білоруський партизан".

"Візит глави держави в Пакистан відбудеться 28-29 травня", - сказала прес-секретар глави Наталія Ейсмонт.

Як пише видання, про матір Лукашенко Катерину Трохимівну майже нічого невідомо.

Читайте також: Син Лукашенка прийшов на парад Перемоги в маршальській формі (фото)

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Є інформація, що вона була дояркою, якийсь час працювала на льонокомбінатах, де познайомилася із батьком Лукашенка-старшого. Той сильно пив, і тому їй довелося ростити сина самій.

За неофіційною інформацією, мати Лукашенка жила в Мінську на проспекті Переможців, де для неї за розпорядженням президента був побудований котедж.

Нагадаємо, Олександр Лукашенко планував здійснити офіційний візит до Ісламської Республіки Пакистан 26-27 травня. У програмі були заплановані переговори з президентом цієї країни Мамнуном Хусейном, Прем'єр-міністром Навазом Шаріфом, спікером Національної асамблеї парламенту Сардар садок.

За підсумками візиту мали підписати низку двосторонніх документів.