Секретар Київради Володимир Прокопів зазначив, що в організації існують проблеми у кадровій політиці.

За словами Прокопіва, це стосується і Київської міської ради, і міської адміністрації, і комунальних підприємств. Про це повідомляють Українські новини.

"У нас є проблеми, і потрібно про це відверто говорити. Нормальних професійних людей неможливо умовити йти на державну службу", - розповів секретар КМДА.

"По-перше, через максимально низьку заробітну плату, по-друге, через тотальну демонізацію чиновників. Люди, які дорожать своєю репутацією, не готові її втратити. Як тільки ти стаєш чиновником, через кілька днів ти - сволота, лиходій, з усіма наслідками, що випливають"- зазначив він.

Читайте також: Секретар Київради пообіцяв розібратися з комунальниками-варварами (фото)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Для ефективної роботи влади необхідна двосторонній зв'язок. З одного боку це відповідальність влади, з іншого - відповідальність суспільства. Я чиновник тільки 4 місяці, але розумію, що не змінивши обидві сторони, ми не отримаємо результат, про який всі говорять", - підсумував В. Прокопів.