Офіцери Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони передали близько двох десятків книжок "Вклоняємось доземно українському солдату" бійцям АТО. Це унікальна збірка робіт військових журналістів, які виконували свої професійні обов'язки в зоні проведення антитерористичної операції.

Видання побачило світ завдяки старанням центрального друкованого органу Міністерства оборони України газети "Народна армія".

У книзі кілька розділів, в яких ідеться про живих та загиблих героїв, списки нагороджених учасників АТО. А також листи та вірші, які прийшли на фронт від рідних та близьких військових.

"Це надзвичайно цікава книга. Нам дуже бракує подібної літератури. Сподіваємось, що незабаром вийде нова книга, створена нашими військовими журналістами. І в ній буде ще більше історій про наших героїв", - зазначила керівник волонтерського об'єднання "Книжкова сотня" Наталка Швагуляк.

Матеріал по темі: Жінки з Міноборони передали бійцям АТО вишиванки

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також волонтер висловила сподівання, що книга отримає широку державну підтримку, і буде надрукована значно більшим тиражем. Також її треба надіслати у навчальні заклади України.

"З дозволу Міноборони ми передамо кілька примірників книги до шкільних бібліотек Львова. З їх допомогою ми будемо виховувати молодих патріотів України. А інші книги підуть до рук поранених бійців, які зараз перебувають на лікуванні у військових медичних закладах міста", - доповнила Швагуляк.

Нагадаємо, що волонтери "Книжкової сотні" постійно передають в зону АТО книги, журнали та періодичні видання українським військовим для підтримки патріотичного та бойового духу.