Екс-заступник глави МВС Сергій Чеботар не прийшов на допит до Генеральної прокуратури. Про це під час брифінгу повідомив начальник Головного управління нагляду в кримінальних виробництвах Генпрокуратури Юрій Севрук.

"Що стосується Чеботаря, кримінальне провадження, в якому якимось чином фігурує пан Чеботар, безумовно, розслідується. Ми пам'ятаємо той факт, коли у нього в кабінеті було виявлено прослуховувальний пристрій. Наразі будь-якого повідомлення про підозру Чеботарю не було", - сказав він.

Матеріал по темі: Заступник Авакова подав у відставку через "наклепницькі публікації"

Керівник програми "Наші гроші" на телеканалі ZIK Денис Бігус повідомив, що на його знімальну групу напали біля будинку Чеботаря, який, як виявилось, записаний на доньку чиновника. Журналісти встановили особи двох із трьох нападників та передали матеріали главі МВД Арсену Авакову, але той не відреагував.

6 травня комітет Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції почав розслідування щодо корупційних схем Чеботаря. 13 травня екс-заступник глави МВС подав у відставку після скандалу з журналістським розслідуванням

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, 22 травня стало відомо, що слідчі СБУ вручили Чеботарю повістку з вимогою прийти на допит у Генпрокуратуру, коли той перебував в аеропорту. Після отримання повістки Чеботар полетів до Відня.