Мережа автозаправних станцій "ПММ" продала дві станції, що розташовані на 46-му кілометрі траси Київ-Одеса. Ці АЗС належали артисту і політику Михайлу Поплавському.

Їхнім покупцем стала "БРСМ-Нафта", яка і повідомила про розширення власної мережі, повідомляє OilNews.

Ці дві АЗС є дзеркальним комплексом на території придорожніх ресторанів Поплавського. Власник "ПММ", за інформацією OilNews, ухвалив рішення щодо остаточного продажу свого непрофільного бізнесу торік.

Нещодавно "БРСМ-Нафта" придбала по одній АЗС у Львівській, Харківській, Київській і Житомирській областях та дві в Хмельницькій. Всі вони раніше належали "Shell".

"ПММ" (ініціали Поплавського Михайла Михайловича) це мережа, яка складається з 5 автозаправок. Вони розташовані на трасі Київ-Одеса. Мережу будували спільно з ресторанами Поплавського в першій половині 2000-х рр. Проте після розвитку інфраструктури на трасі та будівництва вздовж неї АЗС найбільших гравців цього ринку (WOG, OKKO, SOCAR) вони занепала.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Поплавському та Ківалову заборонили очолювати ВНЗ

Група "БРСМ-Нафта" має у своєму складі 147 АЗС по всій Україні, а також чотири нафтобази. Мережею володіють у рівних частинах екс-міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький і його партнер Андрій Біба.

У компанія у вересні заявили, що 50% прав власності на неї перейшла компанії Mellian Management Ltd, яка зареєстрована в Белізі. Раніше ця частка належала Валентині Ушаковій, яка є родичкою Ставицького.

Нагадаємо, Едуарда Ставицького оголошено в розшук у рамках розслідування діяльності скандального молодого бізнесмена та глави холдингу "ВЕТЕК" Сергія Курченка.