Народні депутати України зобов'язані працювати впритул до чергового засідання Верховної Ради, яке відбудеться 10 травня. До цього дня в графіку народних обранців числиться робота з виборцями. Судячи з даних, які оприлюднило видання "Вісті", більшість з них працюють з виборцями за кордоном, переважно в курортних містах.

"Сьогодні я пройшовся по урядовому кварталу, зустрів пару колег - кудись поспішали. Так що дехто ще в Києві. Але врахуйте, що тиждень специфічний: буде Чистий четвер, за ним - Страсна п'ятниця. Люди в клопотах, передпасхальний час", - розповів виданню депутат Дмитро Добродомов.

Джерело видання в одному з VIP-туроператорів повідомило про популярні серед нардепів маршрути для "Пасхального сезону": "Куба, Домінікана, Мальдіви, Сейшели. Занзібар популярний, хоч і небезпечно".

Читайте також: Депутатів зобов'яжуть доводити законність нажитих капіталів

Парламентарі, за його словами, цінують ексклюзивність, недоступність для туристів-співвітчизників, "усамітненість" і якусь "родзинку" - те, що є тільки в цьому готелі або на острові. "Наприклад, на Мальдівах серед десятків островів є кілька, де тримають акул, там можна занурюватися з аквалангом. А екс-директор танкоремонтного заводу жив в готелі, де творив Хемінгуей", - сказала співрозмовниця видання.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Депутати з багатеньких, зазначає джерело, вважають за краще селитися в номерах з двома-трьома спальнями, виходом до океану ("в ідеалі - зі своїм пляжем і шезлонгом"), джакузі і особистою покоївкою.

Читайте також: Нунгві - король занзібарських пляжів (фото)

Менеджер туроператора зазначила ще один примітний момент в смаках нардепів: "Просять повну пропозицію і викреслюють з неї те, що вважають дорогим. А економлять на перельотах: трансатлантичні - бізнес-класом, по континенту - в економі".

Самі народні обранці про плани на відпустку не забажали поширюватися. Наприклад, Борислав Береза ​​сказав, що на свята залишиться в Києві. Олександра Кужель збирається на Азовське море, а ще кілька людей запевнили, що поїдуть максимум до Львова.