Сьогодні у містах Грузії проводять заходи, присвячені Дню незалежності. У Тбілісі заплановані масові заходи, які щороку збирають на головному бульварі безліч людей.

Об 11:00 відбувся перший урочистий захід - театралізована хода по проспекту Руставелі. За годину на площі Свободи за традицією відбулась церемонія прийняття присяги новобранцями грузинських Збройних сил.

У центрі столиці державні міністерства і відомства облаштували павільйони, де презентують власні проекти - від спортивних розваг до центрів безкоштовного медичного огляду.

"У нас шикарний парад був, не військовий, а саме парад досягнень Грузії в багатьох сферах: освіта, державна служба, туризм. На центральному проспекті Руставелі ввечері повинен бути концерт - але зараз йде неймовірний дощ, який переходить в град. Тому вечірній концерт під питанням, хоча на одному тільки Руставелі мінімум чотири сцени поставили. Все дуже організовано, народу дуже багато, кафешки переносні повиставляли, для дітей - розваги. Виставили кращі наші досягнення: військова техніка, машини поліції і пожежних служб, причому неймовірно класні авто, всі співробітники в парадній формі. Цікаво, що багато жінок у формі, що говорить про рівноправність у держслужбі", - розповіла "Знай" мешканка Тбілісі українка Ксенія Хитрик.

Матеріал по темі: Президент Грузії запропонував посилити санкції проти Росії

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше повідомляли, що увечорі в Тбілісі відбудеться масштабний гала-концерт, який завершиться феєрверком