Заступник голови компанії Lego Кірк Крістіансен визнав помилкою міжнародного масштабу відмову надати "будматеріали" для створення чергового шедевру мистецтва відомому китайському художника Ай Вейвея.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на The Wall Street Journal.

За словами Крістіансена, в усьому винен співробітник департаменту по роботі з клієнтами, який неправильно витлумачив звід принципів компанії щодо політичного нейтралітету. Також він зазначив, що цей випадок показує керівництву, як багато відкритих організаційних питань ще існує в компанії.

Читайте також:

Українська кухня підкорює світ

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що в жовтні 2015 року Ай Вейвей відправив свій запит в компанію Лего з проханням надати йому можливість використовувати знамениті кубики в своїй майбутній виставці. На що отримав відповідь, що виробник іграшок вважає, його майбутня робота вийде занадто політично заангажованою.