Заступник голови компанії Lego Кірк Крістіансен визнав помилкою міжнародного масштабу відмову надати "будматеріали" для створення чергового шедевру мистецтва відомому китайському художника Ай Вейвея.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на The Wall Street Journal.

За словами Крістіансена, в усьому винен співробітник департаменту по роботі з клієнтами, який неправильно витлумачив звід принципів компанії щодо політичного нейтралітету. Також він зазначив, що цей випадок показує керівництву, як багато відкритих організаційних питань ще існує в компанії.

Читайте також:

Українська кухня підкорює світ

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в жовтні 2015 року Ай Вейвей відправив свій запит в компанію Лего з проханням надати йому можливість використовувати знамениті кубики в своїй майбутній виставці. На що отримав відповідь, що виробник іграшок вважає, його майбутня робота вийде занадто політично заангажованою.