Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг збільшив свої статки на 4,2 мільярда доларів. Ці гроші він заробив протягом перших двох годин після відкриття електронної біржі NASDAQ.

Про це повідомляє Forbes. Загальні статки Цукерберга оцінюють в 51,8 мільярд доларів. Він займає шосте місце в рейтингу найбагатших людей світу. Акції соцмережі Facebook різко зросли в ціні майже на 10%. Причиною цього стало те, що компанія оголосила в квартальному звіті, що її доходи перевершили очікування аналітиків. Чистий прибуток зріс майже втричі за рік і складає до 1,5 мільярдів доларів. Також збільшилась і виручка Facebook до 5,2 мільярдів доларів..

Соцмережа змогла збільшити кількість активних користувачів на 15%. Тепер їх налічується 1,65 мільярда людей.

Читайте також: Мільйон користувачів заходять в Facebook через "шпигунську" програму

Нагадаємо, Facebook запускає для користувачів соціальної мережі відеосервіс Facebook Live, Це дозволить вести прямі відеотрансляції. Крім цього, можна буде створювати відеоролики, обмінюватися ними і дивитися в реальному часі. Кожен з користувачів зможе завжди мати у власні кишені телевізійну камеру.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще