У ніч із 26 на 27 травня із 18:00 до 6:00 терористи обстрілювати позиції сил АТО на всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу.

"На Донецькому напрямку із мінометів обстрілювали Піски, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї Мар'їнку", - ідеться в повідомленні.

На Артемівському – з протитанкових керованих ракетних комплексів, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї бандити вели вогонь по Кіровому, Ленінському, Золотому, Богуславському, Лозовому.

Читайте також: На Авдіївському коксохімі стався витік хімікатів через обстріли бойовиків

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Попасну майже годину обстрілювали самохідні артилерійські установки. А в районі Ленінського та Нелеповки близько опівночі відбулося бойове зіткнення.

У Луганській області танк, гранатомети та міномети обстрілювали Щастя. Не припиняли вогонь бойовики і по Станиці Луганській, Кримському, Сокільникам, використовуючи ще й озброєння БМП, зенітних установок, та стрілецьку зброю.

На Маріупольському напрямку із самохідних артилерійський установок, гранатометів та мінометів гатили по Широкиному. Із стрілецької зброї обстріляли Павлополь. Після 00:00 годин на Маріупольському напрямку було тихо.

Вночі активно працювала аеророзвідка.

"Беспілотники російсько-терористичних загарбників було помічено в районі Маріуполя, а також за маршрутами Донецький – Кримське, Трьохізбенка – Старий Айдар, Мелова Гора – Щастя", - підсумував речник АТО Леонід Матюхін.