Під кримінальну відповідальність можуть потрапити українські партизани з Донецької області, з групи "Равлики", які воювали проти сепаратистів. Оприлюднені їхні дані та адреси.

Богдан Чабан, позивний "Азот", 21 рік.

Борис Овчаров, позивний "Донеччанин", 33 роки

Олександр Крюков, позивний "Боцман", 20 років.

Імена інших наразі не опубліковані, але активісти вже почали кампанію за визволення патріотів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Партизани з "Равлика", координуючи свої дії з міліцією та СБУ, цілий рік затримували посібників окупантів в зоні АТО і брали участь у бойових діях на окупованих територіях, пише видання pauluskp.co.

Нагадаємо, добровольча група "Равлик" перебуває в слідчому ізоляторі Маріуполя. Про це повідомила активістка Вікторія Федотова на сторінці "Врятувати Равликів" у Facebook.

За її словами, група поїхала на допомогу військовим, які виявили сепаратистів на одній з ферм в Великоновосілківському районі. Після затримання викликала міліцію, однак правоохоронці звернули свою увагу не на жителів ферми зі зброєю і прапорами Російської Федерації, а на добровольців. Їх звинуватили у викраденні великої суми грошей.

Обставини конфлікту з'ясовують.

Читайте також: Правий сектор виганяють з "Десни" прикриваючись ремонтом