Народний депутат України Олег Ляшко піклується про чорнобильців, які вимагають від Кабміну сплатити пенсії. Лідер "Радикальної партії" пригостив двох пенсіонерів пасочкою.

"Їхав по Грушевського - бачу, як завжди, там чорнобильці, які вже 194 (!) дні живуть під Кабміном, вимагаючи захисту своїх прав. І так захотілося повернутися до них з паскою, привітати з наступаючим Великоднем. Так і зробив із задоволенням. Поговорили по душам. Заради цих емоцій і варто жити", - радісно прокоментував доброту свого серця Олег Ляшко на сторінці Facebook.

У коментарях під фото користувача здебільшого дякують Ляшку за його добрі вчинки, а також намагаються натиснути на совість інших політиків, які щодня проїжджають повз учасників акції та не допомагають взагалі нічим.

Читайте також: Миколаївського пенсіонера підірвали вибухівкою

Нагадаємо, що ветерани Чорнобилю пікетують Кабінет міністрів з листопада минулого року. Вони вимагають гідних пенсій, а зараз отримують до 2500 гривень. Згідно з законом, їм мають платити 6-10 мінімальних зарплат в залежності від "чорнобильського ступеню", але влада вимоги не виконує.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще