Мер Києва Віталій Кличко переконаний, що із так званими "наливайками" в столиці потрібно будь-що боротися, оскільки їхня присутність не лише погано впливає на киян, але сприяє різкому росту криміногенної статистики. Про це пише видання "5 канал".

За словами Кличка, понад 80% від всіх злочинів в столиці здійснюється під впливом алкоголю, який можна легко придбати в підпільних наливайках.

"Зараз криміногенна ситуація, на жаль, погіршилася. І офіційна статистика – 80% порушень закону в стані під впливом алкоголю. В цьому напрямку кияни просять – будь ласка, припиніть продаж алкоголю. ", - повідомив Кличко.

Читати також: Центр Києва перекриють на травневі свята

Також мер Києва наголосив, що продаж алкоголю після 23.00 год. в столиці буде забороненим і мотивував своє рішення тим, що таку практику застосовують в більшості європейських країн. В той же час, багато експертів розкритикували час на заборону продажу алкоголю, вимагаючи, щоб вона почала діяти не з 23.00 год, а набагато раніше - з 21.00 год.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в столичних аптеках запровадили платню за обслуговування киян.