Новим господарем майна Віктора Януковича в Оболонському районі Києва став підприємець Артур Ростомян. Він подав заявку в Київраду про оренду земельної ділянки на проспекті Героїв Сталінграда строком на 25 років, повідомляє видання "Наші Гроші".

Площа цієї ділянки 0,32 га. Зараз на ній розташована поливальна станція, яка не працює. На цьому місці Ростомян хоче створити фізкультурно-оздоровчий комплекс.

Раніше, в 2012 році, власником цієї станції було ПАТ Техводсервіс. Потім станцію продали ТОВ Київбуджитло, підконтрольному тодішньому президенту Віктору Януковичу.

За даними держреєстру, Ростомян Артур Хачатурович не є власником або директором якоїсь однієї компанії. У 2005-2007 роках він був оформлений як ФОП і займався роздрібною торгівлею поза магазином та торгував продуктами харчування.

Читайте також: Гройсман забув зняти Януковича з президентського поста

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, в ДНР оголосили про "націоналізацію" майна Віктора Януковича. На думку сепаратистів, колишній президент, як житель Донбасу, з радістю поділиться своїм майном.