Під будівлею українського парламенту відкрилася парковка для велосипедів. Про це повідомляє у Facebook працівник прес-служби прем'єр-міністра Дмитро Чигрин.

"Хотілося б щоб депутати приїжджали не на крутих ренджроверах, а на крутих велосипедах. В Брюсселі, в місті, що є урядовим центром Об'єднаної Європи, велопарковки є біля кожної адмінбудівлі. І там купа велосипедів! На них їздять чиновники всіх рангів! По-перше - це економія! По-друге - це здоровий спосіб життя! По-третє - це екологія!" - пише речник уряду.

Чигрин також нагадує про необхідність розвивати інфраструктуру для безпечного пересування на велосипеді.

Читайте також: Мер Запоріжжя покатався на велосипеді з місцевими жителями

Як повідомлялося раніше, в Києві обіцяють відкрити велодоріжку від Троєщини до Європейської площї. Відповідний тендер вже провели. Комфортне пересування велосипедистів обійдеться Києву в 42 мільйони гривень.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще