Українська співачка вже прилетіла до Стокгольму, де через тиждень відбудеться пісенний конкурс Євробачення. Співачка кримсько-татарського походження заспіває пісню "1944" про депортацію населення півострова.

Світлини зі шведської столиці Джамала виклала на своїй сторінці Facebook. Дівчину зустріли фанати з українськими стягами, а також подарували їй квіти - букет білих троянд.

"We are in Stockholm! Ми вже у Стокгольмі!", - радісно прокоментувала приїзд на конкурс Джамала.

Зазначимо, що вже завтра Джамала проведе першу репетицію на головній європейській сцені. Співачка виступить у другому півфіналі 12 травня, а фінал відбудеться 14 травня.

Читайте також: Євробачення "подарувало" Україні Кубань

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, пісня про події у Криму у 1944 році викликала суперечливі відгуки від європейців. Дехто вважав її надто політичною. Джамала у композиції звертає увагу не лише на окупацію півострова, а й розповідає про особисту драму.