Французький фізик та математик даватиме безкоштовні курси українським студентам. Він планує розпочати навчання вже цього літа. Мова викладання - англійська.

"Буду давати пробні уроки у різних місцях. Орієнтуватимусь на зацікавлення аудиторії. Тиждень це буде чи кілька місяців - залежить від моєї можливості перебувати в Україні", - цитує Сильвена Пуар'є "Вечірній Київ".

За його словами, акцент буде на геометрії, квантовій фізиці, лінійній алгебрі, тензорах та теорії відносності. Він намагатиметься зробити заняття пізнавальними для тих, хто цікавиться наукою.

Читайте також: Дітям на ніч розповідатимуть казки у віртуальній реальності

Математик свого часу покинув викладання у офіційних аудиторіях та розробив власну освітню програму, яка почалась із персонального сайту settheory.net. Він планує вирішити світові проблеми за допомогою математичних теорій та створити унікальну соцмережу - децентралізовану.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пуар'є хоче об'єднати вмотивованих програмістів та зацікавлених у математиці. Він шукає також помічників для розвитку курсів онлайн - наприклад перекладачів.