Сьогодні, 4 травня, на Вінниччині правоохоронці затримали чоловіка, що зруйнував 37 могил на кладовищі в селі Краснопілка. Місцевий житель поглумився над пам'яттю померлих.

Зруйновані могили виявили мешканці селища. На 35-ти могилах зловмисник потрощив пам'ятники, а на 2-х - попалив вінки та хрести. Такою інформацією поділились на офіційному сайті ГУНП у Вінницькій області.

Місцева поліція швидко встановила підозрюваного та затримала його. Ним виявився 27-річний житель селища, що проживає там разом з дружиною та дитиною. З'ясувалось, що раніше чоловік вже відбував покарання у в'язниці за крадіжку.

Свої дії затриманий пояснити не міг. Чоловік додав, що на той момент знаходився у стані алкогольного сп'яніння.

Відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Донецький храм закидали гранатами

Нагадуємо, вінницький обласний протитуберкульозний диспансер №2, місцева влада збирається перенести до клініки на Старому місті, поряд з яким знаходиться пологовий будинок, дитячий садок та центр матері і дитини. Місцеві жителі не хочуть жити по сусідству із "заразним" закладом.