Активісти зняли на відео двох копів, які "милувались світанком" та писали звіт в робочий час. Один з них, чомусь, виявився без одягу.

Активісти "Дорожнього контролю" м. Миколаїв зняли дивну та не зовсім однозначну картину за участю поліції. Патрульна машина була припаркована на березі водойми, самі ж патрульні сиділи всередині. Коли активісти підійшли, щоб перевірити, в чому справа, до них вийшла лише дівчина-коп, яка спочатку вперто запевняла, що вона одна, а потім, що вони з напарником заповнюють протоколи. Як стверджує активіст, її напарник був без одягу на задньому сидінні і навіть не вийшов з машини.

Читайте також: Нацполіція посилить відповідальність за образу поліцейського

Нагадаємо, що "Дорожній Контроль" - це громадська організація та однойменна друкована газета, метою якої є боротьба з правопорушеннями з боку поліції України, що проводиться за допомогою відеофіксації їх правопорушень з подальшим викладенням відеозаписів на відеохостінгу Youtube. Викладені матеріали використовуються як докази протиправних дій міліції при подачі скарг та судових позовів проти порушників, зокрема працівників ДАІ.