Російські окупанти перекинули з РФ в Алчевськ підрозділ чеченців, а в Докучаєвськ – роту танків Т-80.

Як повідомляє 5.ua, цкраїнська військова розвідка (ГУР МОУ) фіксує посилення російського угруповання на тимчасово окупованій території Луганської області підрозділами "федеральної служби військ національної гвардії РФ".

Так, у п'ятницю, 6 травня до Алчевська прибув підрозділів зі складу 46-ї окремої бригади оперативного призначення (Грозний, Чечня) "федеральної служби військ національної гвардії РФ". За даними ГУР, з'єднання комплектується особовим складом за національним принципом – переважно чеченцями.

Читайте також: Захарченко роздає квартири терористам

У районі Докучаєвська на території пожежної частини окупанти приховано зосередили до танкової роти (Т-80) 6-ї окремої танкової бригади з селища Муліно у Нижегородської 1-ї танкової армії Західного ВО ЗС РФ. Батальйонна тактична група цієї бригади дислокується у районі Амвросіївки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще