Представник України в Мінській групі Роман Безсмертний пояснив свій вихід із переговорної групи твердим небажанням погоджуватись на проведення виборів на Донбасі. Таким чином Петро Порошенко замінив Романа Безсмертного Ольгою Айвазовського, яка таких ультиматумів ставити не буде.

" Я не знаю - прийняв або не прийняв президент цей ультиматум - але знаю, що цих виборів не буде. Під час останніх переговорів я сказав, що не підпишу документ з датою виборів в 2016 році, тому що це нереально. Там не те що вибори не можна провести, там ситуація йде на загострення. Мені недавно дзвонили з Антрациту, сказали, що туди завезли 200 умовно звільнених з Ярославля, для війни в Україні." - повідомив Безсмертний під час інтерв'ю для видання rbc.ua.

Читати також: Безсмертний розповів про неприємні зустрічі з Порошенком

Нагадаємо, раніше Роман Безсмертний неодноразово наголошував про складні відносини із Петром Порошенком і про те, що із президентом у нього були неприємні зустрічі.

В свою чергу, координатор виборчих і парламентських програм Громадянської мережі "Опора" Ольга Айвазовська повідомила, що в рамках мінського переговорного процесу щодо врегулювання ситуації на Донбасі працює лише як експерт, а не як офіційний представник від України.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще