За останній час в інтернеті з'явилася така кількість суперечливої ​​інформації про натуральну каву, що навіть фахівцям стає важко розібратися в даному питанні.

Про це повідомляє портал neboley.

Заява вчених з Університету Сінгапуру стало тому підтвердженням. Вчені встановили, що регулярне вживання кави не збільшує ризик розвитку хвороб серця і раку, при цьому напій сприяє зниженню ризику розвитку діабету другого типу.

У достовірності отриманих результатів навряд чи варто сумніватися, адже дослідження проводилися не на швидку руку, а тривали більше 10 років. У них взяли участь понад 42 тисяч добровольців без будь-яких хронічних захворювань.

Читайте також: У столиці відкрили музей автобусів-"динозаврів" (фото)

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В ході досліджень вчені змогли довести той факт, що натуральна кава не сприяє розвитку захворювань серця і судин, інсульту, інфаркту, діабету і раку.