Вісімнадцятирічний француз Гійом Роллан відкрив збір коштів на запуск виробництва першої партії розроблених ним ароматних будильників Sensor Wake.

Як пише портал Endgadget, пристрій сповіщає власника про час підйому за допомогою різних запахів: від свіжої випічки та кави - до американських доларів. Будильник працює на змінних картриджах, розрахованих приблизно на два місяці.

Очікувана вартість будильника - 65 доларів, один картридж обійдеться покупцеві в 7,5 долара.

Матеріал по темі: Вчені відкрили ген жіночої невірності

Якщо Роллану вдасться зібрати потрібну суму на Kickstarter, виробництво перших будильників почнеться вже в листопаді 2015 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що американці створили будильник, який дозволяє прокидатись по черзі тим, хто спить в одному ліжку. Будильник нового типу Wake створює "індивідуальний світанок". Він будить когось одного за допомогою ультразвуку, не турбуючи іншого при цьому.