Вперше в Тель-Авіві відбудеться фестиваль української культурної спадщини "ЕТНО-хутір". Захід проводить громадська організація Israeli Friends of Ukraine за підтримки міжнародної організації з Торонто - Ukrainian Jewish Encounter.

"На фестивалі буде представлена ​​культура у всіх її проявах: національна кухня України, Ізраїлю та представників інших країн , благодійний ярмарок-продаж сувенірів і виробів ручної роботи, народні та сучасні танці та пісні", - розповідають організатори.

Гості зможуть спробувати свої навички у розписі на шовку, техніці юдаїки, виготовленні традиційних українських оберегів-ляльок для дому, художньої анімації.

Читайте по темі: У Винниках на фестивалі робили сирних коників

Гостям покажуть експозицію картин ізраїльських та українських майстрів, виконаних в техніках вишивки, мозаїки та вітражу. Бажаючі зможуть придбати вподобані твори.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Особливим гостем заходу стане Український музей вишивки з Києва під керівництвом Тетяни Протчевої. Серед його унікальних експонатів - вишиванки, картини, які світяться в темряві, незвичайні аксесуари в стилі етно.