Українська розвідка повідомляє, що Росія продовжує підтримувати терористів Донбасу і напередодні військових парадів поставила додаткову військову техніку.

"До Харцизька прибув залізничний ешелон з особовим складом та військовою технікою (три танки, вісім БМП, дві 122-мм РСЗВ "Град", шість вантажних автомобілів", - йдеться в прес-службі Головного розвідувального управління Міноборони.

Розвідники також повідомили, що крім військової техніки прибули 100 додаткових осіб для проведення збройних атак на опорні позиції українських військових. Крім того, підтвердилося, що в складі 100 окремої мотострілкової бригади (Донецьк) 1 АК підрозділу військовослужбовців ЗС РФ, є чеченці за національністю.

Міноборони уточнює, що крім військової техніки також прибуло паливо, необхідне для заправки. Оскільки на травневі свята режим збереження тиші, укладений в Мінську, не спрацьовував, то терористи і військові РФ також зазнавали втрат. Виявляється, що два дні тому в морг першої міської лікарні Макіївки привезли трьох загиблих і шість поранених з батальйону, яким командує майор ЗС РФ В. Сукуєв.

Вчора на мінному полі підірвався один військовослужбовець і один отримав поранення зі складу 3 окремої мотострілкової бригади, яка дислокується в Горлівці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: Терористи використовують дітей у військовій формі на параді в Донецьку

Нагадаємо, що за минулу добу поранений один боєць АТО в районі Маріупольського напрямку.