Бразильський захисник "Дніпра" Лео Матос залишив клуб через відсутність зарплати в останні місяці. Попри те, що 30-річний футболіст залишився без грошей, в нього склалося приємне враження про президента клубу Ігора Коломойського.

В інтерв'ю XSport Матос розповів, що більше не здатен був грати безкоштовно, тому і залишив "Дніпро". Він отримав обіцянку від представників клубу отримати усі заборгованості по зарплаті, в тому числі бонуси за вихід у фінал Ліги Європи.

"Вперше та востаннє я бачив Коломойського після фіналу Ліги Європи. Він здався мені приємною людино. Президент подякував нам за гарну гру", - розповів Матос.

Бразилець також додав, що не знає чому Коломойський не платить гроші. Однак цей факт не робить його поганою людиною. Втім, Матос пообіцяв йти до суду, якщо не отримає усі виплати від "Дніпра". Грошей він не бачив вже близько півроку.

30-річний захисник не повідомляє, в якому саме клубі продовжить кар'єру. Однак він не хоче грати у не надто приємній країні та місті, навіть якщо зарплата в нього буде високою. Він віддає перевагу грі у футбол та нормальній атмосфері за межами поля, адже має двох дітей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Екс-гравець "Шахтаря" отримав дві жовті картки за три хвилини

Нагадаємо, "Дніпро" рік тому разом з Матосом у складі грав у фіналі Ліги Європи проти іспанської "Севільї". Сьогодні українська команда дискваліфікована із єврокубків через борги перед футболістами.