27 травня українська команда "Дніпро" зіграла у фіналі Ліги Європи із іспанською "Севільєю". Тисячі українців вболівали за дніпропетровських футболістів як у Варшаві, де й відбувався історичний матч, так і в Україні.

Про це повідомляє ТСН.Про Спорт.

Різні кафе та паби учора були переповнені вболівальниками. Величезний натовп зібрався й на центральній площі Дніпропетровська, де міська влада облаштувала фан-зону.

Читайте також: "Дніпро" програв у фіналі Ліги Європи

Чоловіки, жінки та діти емоційно реагували на футбольну подію. Серед вболівальників були і військові з зони АТО, які теж активно спостерігали за матчем.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці також висловили гордість та підтримку футболістам у соцмережі, не зважаючи на їхній програш.

Нагадаємо, "Дніпро" з рахунком 2-3 поступився іспанській "Севільї" у Варшаві у фінальному матчі Ліги Європи з футболу.

За 4 хвилини до кінця основного часу, коли на полі з'являвся Іборра, на газон впав Матеус. За кілька хвилин до падіння він зіткнувся головою з гравцем "Севільї" і, можливо, отримав струс. Українського гравця винесли з поля на ношах.

Оскільки всі заміни до цього моменту Мирон Маркевич вже зробив, "Дніпро" догравав матч удесятьох.