В інтернеті з'явилось жахливе відео з китайського зоопарку, на якому левиця схопила зубами тіло маленької дівчинки. Працівники зоопарку, а також інші небайдужі люди, намагались врятувати дитину, б'ючи тварину палицями.

Як пише Daily Mail, хижак вчепився зубами у тіло дівчинки та не хотів його відпускати. Для порятунку дитини люди вимушено били лева палицями, але він все одно не відпускав жертву. Після кількох хвилин тортур дівчинку все ж врятували, але в якому вона стані, невідомо.

Інцидент трапився ще кілька років тому, але відео лише зараз опинилось в інтернеті. Користувачі мережі обурені тим, що відбувається у Китаї. Громадськість не розуміє, як так могло статися, що хижа тварина опинилась на свободі та отримала доступ до маленької дитини.

Дехто обурений жорстоким ставленням до тварини, адже вона діяла згідно з власними хижими інстинктами. Винуваті в інциденті виключно люди, а левицю можна було приспати транквілізатором.

Читайте також: Скажений кіт вбив чоловіка у Дніпропетровську

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно у Дніпропетровську чоловік став жертвою природи. Він помер у лікарні від сказу після укусу хворого кота.