Політичний експерт Андрій Золотарьов повідомив, що незважаючи на заборону комуністичної символіки партії лівого спрямування продовжують існувати, а через соціальну кризу їх тематика знову стає популярною. Ці процеси вигідні Кремлю, який шукає політичні сили, які здійснять реванш лівих в Україні.

"Вони хочуть зробити перевірку у справі певних осіб. Це секрет полішинеля, що Кремль вкладав гроші", - розповідає експерт в інтерв'ю Главкому.

Золотарьов повідомляє, що Кремль в даний момент придивляється до потрібних людей в русі відродження лівих, який відбувається, щоб не витрачати гроші на їх розкрутку даремно.

"Саме тому ми ще побачимо, що у нас, швидше за все, восени, Кремль займеться політичним кастингом. Зараз, як я бачу, ні Волга, ні партія "Нова держава", в складі якої симоненківці збираються на вибори, ні ПСПУ який відчутної допомоги не отримують", - робить остаточний прогноз експерт і повідомляє, що в даний момент українські ліві сили не яскраво представлені.

Також він зазначив, що чутки про те, що саме Банкова запланувала реанімацію лівих сил в особі "Союзу лівих сил" під проводом Волги, можуть бути правдою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Росія готує реванш Януковича в Україні

Нагадаємо, що Василя Волгу під час заходу в Запоріжжі облили зеленкою.