Проект "Відкрита бібліотека" відмовив Мустафі Найєму в дебатах з російським журналістом Володимиром Познером. Замість українського екс-журналіста діалог буде вести Олександр Сокуров.

Зустріч мала пройти в Санкт-Петербурзі в бібліотеці імені Маяковського.

Організатори дебатів повідомили, що після анонсу події до редакції надійшло багато погроз на адресу народного депутата України. Керівники бібліотеки, в якій планували провести зустріч Познера і Найєма, заявили, що не можуть гарантувати безпеку учасників події, а також глядачів програми і гостей.

"Мустафа Найєм не візьме участі в Травневих діалогах бібліотеки. Кожен з нас готовий ризикувати і "йти до кінця" особисто, але ми не можемо взяти на себе відповідальність за життя і здоров'я всіх, хто приходить до нас. Чи не маємо права. У цьому немає страху. Ми дуже сподіваємося на ваше розуміння і підтримку", - повідомляє заступник директора бібліотеки на своїй сторінці в Facebook Микола Солодніков.

Читайте по темі: У Москві затримали українську журналісткуза підтримку Савченко

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Мустафа Найєм - журналіст і депутат Верховної Ради від "Блоку Петра Порошенка".